Wie binnenkomt bij een Harbour Club kan niet om de imposante open keuken heen. Om eer te doen aan dit paradepaardje, benaderde de directie Real Result voor hun nieuwste vestiging in Den Haag. Het vijfde restaurant van The Harbour Club biedt ruimte aan ruim vierhonderd zitplaatsen, heeft een dakterras en indrukwekkend uitzicht op de skyline van de hoofdstad.  

Een visueel aantrekkelijke en multifunctionele keuken, dat was het streven. In nauwe samenwerking met de chefs van vestiging Amsterdam werden de eerste ontwerpen ontwikkeld. Pas toen deze 100% aansloten bij de wensen van zowel directie als eindgebruikers, werd de juiste apparatuur geselecteerd, ingekocht en geïnstalleerd. Klaar om de komende jaren duizenden gasten culinair te verrassen. 

 

“Het is fijn als je partner de markt kent en begrijpt. Als je dezelfde taal spreekt. Het was voor ons direct duidelijk dat Real Result de juiste keuze was. Niet alleen met hun kennis, maar ook omdat we dezelfde passie delen. En dat werkt heel erg lekker.”Joost Verhoeven - Directeur The Harbour Club

2023 Real Result | Privacy Policy