Na een aantal projectmatige inkooptrajecten, hebben we sinds 2011 de totale inkoop en het volledige contractbeheer voor Fitland overgenomen. Daarmee ontzorgen we het Fitland team volledig op inkoopgebied. Dagdagelijkse aanvragen, bestellingen en projectinkopen verzorgen wij voor de gehele Fitland Groep. Ieder jaar stellen we daarnaast samen met het directieteam een ambitieuze tenderkalender vast.

Niet alleen voor leveranciers, maar ook voor de interne klant is het inkoopteam van Real Result het eerste aanspreekpunt. Om alle gemaakte contractafspraken te kunnen borgen en resultaten nauwgezet te volgen, is het Real Result Inkoopsysteem geïmplementeerd. Hierin worden alle gemaakte inkoopafspraken overzichtelijk geregistreerd. De interne klant kan vanuit het systeem op een eenvoudige manier bestellingen plaatsen binnen de gemaakte prijsafspraken, die vervolgens rechtstreeks bij de leverancier binnen komen. Het inkoopsysteem helpt ook bij het monitoren van afnamegegevens en het analyseren van inkoopdata. Periodiek voeren we F&B Cost Control analyses uit en werken we verbetervoorstellen uit.

“Met Real Result hebben wij een top team in huis wat alle kennis en ervaring vertaalt naar de juiste ondersteuning aan de vestigingen van Fitland Groep. Samenwerken doe je om van één en één is drie te maken en niet om je één te behouden. Dat is precies hoe wij samenwerken”.
Maarten van Kempen, Oprichter Fitland Groep

2019 Real Result | Privacy Policy